Fazantfilet

Ingrediënten (4 personen = 2 nestjes)

Basisingrediënten Pastanestjes
  1. 400 g spaghetti (Bon Bon Giorno)
  2. 3 eieren
  3. 1 el oregano
  4. 2 el geraspte parmezaan
  5. Peper
  6. Zout
  7. Olijfolie (Bon Bon Giorno)
Garnituur voor de nestjes
  1. 250 g geitenkaas
  2. 6 sneetjes gandaham
  3. 16 sneetjes lomo
  4. 2 x handvol rucola
  5. 300 g champignons
  6. 1 rode paprika
  7. 2 bollen Mozzarella
  8. 100 g parmezaan

Bereidingswijze

1. Kook de pasta, giet af en droog in een propere handdoek.

2. Doe de pasta in een ruime kom en roer er de rauwe eieren goed door. Snij de oregano fijn en meng onder de pasta, kruid met peper en zout en meng er tenslotte de geraspte parmezaan onder.

3. Trek de Gandaham uiteen. Snij de paddenstoelen in schijfjes. Trek de mozzarella in plukjes, en snij de paprika in kleine stukjes.

4. Verwarm twee pannen, strijk ze in met olijfolie en lepel 200 g pasta in elke pan. Druk plat en duw wat tegen elkaar, zodat je een soort nestje van pasta krijgt. Bak 5 min. aan op een middelhoog vuur.

5. Steek de pannen met pasta 5 minuten in de voorverwarmde oven op 250 graden Celsius tot de pasta begint te kleuren.

6. Beleg de pastanestjes met geitenkaas, mozzarella, paprika en champignons. Strooi Parmezaanse kaas over beide pizza’s. Steek ze nog even in de oven op 250 graden Celsius. Werk de pizza’s af met rucola, lomo en Gandaham.

Dit recept delen?